Overig
 
 IBS en PDS (prikkelbaar darmsyndroom):
Moeilijk naar het toillet? Pijnlijk op het toillet? Harde ontlasting? Altijd diarree. Te vaak naar het toillet moeten? Deze klachten kunnen ook bij u voorkomen. Ook hiervoor kunt u naar de diëtist. Vooral cliënten zijn erg blij met het behaalde resultaat en vragen zich af waarom zij niet eerder doorgestuurd zijn naar de diëtist.

Overgewicht:
Heeft u overgewicht en lukt het u niet om uw gewenste gewicht te behalen of gewenste gewicht te behouden? Bent u bekend met het jojo-effect? Of wordt u alleen maar zwaarder? Wat naar mijn mening belangrijk is voor u met overgewicht is dat u uw gewicht langzaam reduceerd door een goed en passend eetpatroon en bij u (nieuwe) leefstijl en daarna u gewicht kan behouden.

Diabetes Mellitus:
Dit is een ziekte die momenteel op steeds jongere leeftijd maar daarnaast ook veel vaker voorkomt. Voeding is hierbij naast uw leefstijl en eventuele medicatie een belangrijk onderdeel. Ook kennis van hoe kan ik omgaan met mijn voeding bij een feestje, is het juist dat ik geen gebak meer mag. Mag in mijn voeding dan helemaal geen suiker zitten? Geen suiker en geen vet, wat moet ik dan eten. Om al deze vragen en meer kan ik u een antwoord geven.

Overige ziektebeelden:
Ook van overige ziektebeelden heb ik veel kennis en kan ik u goed adviseren, belangrijk in mijn advies is om ziekte en eten goed af te stemmen en daarbij  rekening houdend met uw leefstijl en wensen. Ook hierbij kan ik u antwoord geven op uw vragen.