Welkom
 
 


Ieder mens is in iedere situatie uniek. Gezondheid, gedrag èn voeding vragen om een persoonlijke  benadering. Creativiteit in begeleiding leidt tot een beter resultaat, een gezonder en prettiger leven. Vandaar ons slogan Creatief Gezond.

Omdat ieder mens uniek is leiden vele zelfde diagnosis vaak tot een verschillend verloop en persoonlijk resultaat. Dat maakt mijn vak ook zo boeiend:

CREATIEF GEZOND MET VOEDING

Gezond eten, een onmisbare basis
Wellicht kan ook uw voeding gezonder worden. En daar profiteert u van! Want wie gezond eet, voelt zich goed en ziet er beter uit. Een gezonde voeding is de onmisbare basis voor een gezond en plezierig leven.

Creativiteit
In mijn werk als diëtist vind ik creativiteit heel belangrijk. Ik gebruik mijn creativiteit om een dieet- of voedingsadvies te geven dat precies bij u past, bij uw wensen, uw voorkeuren en bij uw leefpatroon.

Daarnaast gebruik natuurlijk veel creativiteit in het bedenken van smakelijke tips en recepten, zodat u altijd kunt blijven genieten van uw eten.

Als u uw doel op deze wijze bereikt, is het voor u ook gemakkelijker uw gewenste resultaat te behalen èn te behouden. Als bovenstaande voor u wordt behaald geeft dat ook aan dat ook voor uw langere termijn uw gewenste resultaat wordt behouden.  

Graag beteken ik iets voor u!

NIEUWS