Kosten
 
 


Vergoeding en kosten:
Vanaf 1 januari 2012 is dieetadvisering niet meer opgenomen in de basisverzekering. De zorgverzekeraars hebben dieetadvisering opgenomen in één of meerdere van hun aanvullende pakketten. Dit betekent dat de vergoeding van dieetadvisering afhankelijk is van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende zorgverzekering.

Wanneer dieetadvisering in uw zorgverzekering is opgenomen, gaat de factuur rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Wanneer dieetadvisering niet in uw zorgverzekering is opgenomen, ontvangt u de factuur. Wanneer dieetadvisering is opgenomen in uw zorgverzekering dan gaat de factuur rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gaan. Indien dieetadvisering niet is opgenomen in uw aanvullende polis zal u zelf de factuur ontvangen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het nakijken van uw zorgverzekeringspolis.

 eerste consult   90 minuten  € 90,- 
 tweede consult 45 minuten € 45,-
 vervolgconsult 30 minuten € 30,-
 vervolgconsult kort 15 minuten € 15,-
 telefonisch consult 15 minuten € 15,-
 vervolgconsult per e-mail 15 minuten € 15,-
 eerste huisbezoek 105 minuten € 105,-
 vervolg huisbezoek 60 minuten € 60,-
  

 

 afsluiten consult 45 minuten € 45,-
 administratief afsluitend consult  15 minuten  € 15,-
 huisbezoek  € 27.50

Deze consultijden bestaan zowel uit persoonlijkcontact als uit de werkzaamheden ten behoeve van de dieetbehandeling zonder persoonlijk contact. In overleg kunnen wij van de standaardtijden afwijken.

Opmerking:
Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak, wilt u het mij dan tenminste 24 uur van te voren laten weten. Zonder bericht wordt het consult bij u in rekening gebracht.